Zomer vakantie diensten.

22 & 29 juli/ 5,12,19 & 26 aug.

http://baptisten-stadskanaal.nl/wp-content/uploads/2018/07/zomervakantiediensten-bgsn-kopie.jpeghttp://baptisten-stadskanaal.nl/wp-content/uploads/2018/07/zomervakantiediensten-bgsn-kopie.jpegZomer vakantie diensten.

Zomervakantie diensten.

Muziek is vanzelfsprekend heel erg belangrijk en krijgt daarom ook veel aandacht d.m.v. orgel, piano en combo, maar dat geldt zeker ook voor de aandacht die er in woord, lied en toespraak is.

Voor Baptisten Gemeente Stadskanaal Noord zijn kerkdiensten tijdens de vakantieperiode ook bedoeld als een mogelijkheid om samen met vakantiegangers een gemeenschap te vormen, waarin plaats en ruimte is voor iedereen. Waar ieder zich dan ook thuis kan voelen, ook al zal het vast anders zijn dan thuis.

Een beetje vakantie in de kerk.
Voor de Baptisten Gemeente Stadskanaal Noord horen kerk en vakantie, vrije tijd en aandacht voor zingevingsvragen en gemeenschap bij elkaar. Dat is de reden om ook tijdens de zomermaanden vakantie kerkdiensten voor jong en oud te houden.
Onze vakantie kerkdiensten zijn op zondag 22 en 29 juli en op 5,12,19 en 26 augustus, om 10:00 uur. Zondag 5 augustus wordt tijdens de dienst het avondmaal ook gevierd.

Het zijn laagdrempelige muzikale en inspirerende vakantie kerkdiensten met voor kinderen van 0 tot 4 jaar de crèche met verzorging van een of twee ouders.
Deze kinderen worden voor aanvang van de dienst naar de crèche gebracht door hun ouders.
Kinderen van 5 tot 12 jaar zingen mee in de kerk en tijdens de toespraak kunnen ze puzzelen en kleuren. Na de dienst hangen ze hun kleurplaat aan de vakantie lijn in de kerkzaal.

Deel dit bericht op…
Share on Facebook

Facebook

Share on Google+

Google+