Heerlijke oliebollen op oudjaarsdag

Kom, koop en eet heerlijke oliebollen.

Het einde van het jaar 2017 nadert met rasse schreden. En bij deze tijd hoort de geur van oliebollen om ze vervolgens heerlijk op te peuzelen. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 december staan wij als activiteiten commissie van de Baptisten Stadskanaal Noord oliebollen te bakken en te verkopen op het plein voor het kerk gebouw aan de Handelsstraat 8-A.

Wij staan 2 dagen voor u klaar zodat u 31 december, oudejaarsdag, kunt genieten van de heerlijke oliebollen, die de oliebollen bakkers met plezier voor u maken. Naast naturel en oliebollen met krent/rozijn worden er ook met appelvulling verkocht.

Ambachtelijk bereide oliebollen naturel 11 voor 6,50 euro
Ambachtelijk bereide oliebollen met krenten en rozijnen 10 voor 6,50 euro
Ambachtelijk bereide oliebol met appel 10 voor 6,50 euro

U wilt vast oliebollen bestellen? Bel dan op 29 en 30 december 0599-613373. Op zaterdag 30 december kunt u ze tussen 8:00 en 17:00 uur ophalen. Bestellingen op zondag 31 december oudejaarsdag kunnen niet meer worden verwerkt.

Kom, koop en eet heerlijke oliebollen op 31 december.

Kerkproeverij

Mijn kerk is nog niet zo gek!

Ik nodig je graag uit om onze kerk-proeverij te bezoeken. Voor veel mensen is kerkbezoek best een drempel. Kerk-proeverij.
Dat betekent dat wij mensen uit onze omgeving die misschien al jaren of nog nooit in de kerk zijn geweest, uitnodigen om met ons mee te gaan naar een toegankelijke kerkdienst, speciaal voor hen georganiseerd.

Een nieuw gezicht

Een nieuw jasje

Sinds afgelopen week hebben wij als Baptisten Gemeente Stadskanaal Noord een nieuw logo gekregen. Zoals u boven aan de website kunt zien heeft het logo een metamorfose ondergaan en is de website aangepast naar de nieuwste trends.

Heeft u nog tips voor de nieuwe website? Bericht ons dan via het contactformulier.

Start zondag

De start van een nieuw seizoen

De start zondag van dit jaar was een groot succes. Ondanks het slechte weer konden we nog genoeg activiteiten ondernemen om elkaar beter te leren kennen. Zo was er een fietstocht voor de ‘jongeren’ onder ons en een bingo + rondrit voor de ouderen.